HOE LEUK WOON JE HIER?

________________

Wonen op jouw eigen wijze

OMGEVING

Starters, gezinnen, senioren ... iedereen beaamt het: in Empelse Dries, Empel, is het heerlijk wonen. Empel heeft alles in huis voor je dagelijkse behoeften, zoals de supermarkt, sportaccommodaties en basisscholen. En iets verderop - in winkelcentrum Rosmalen en het toekomstige aanbod in de Groote Wielen - zijn nog meer voorzieningen. Om maar te zwijgen over het gezellige stadscentrum
van ’s-Hertogenbosch.

Dé plek bij uitstek om uitgebreid te shoppen, te borrelen in het café of te genieten van de vele restaurants of het theater. De veelzijdigheid is hét grote voordeel van het ideaal gelegen Empel. Een stadswijk die het beste biedt van twee werelden: het comfort en de leefbaarheid van een dorp enerzijds en de dynamiek van de stad anderzijds. In Empelse Dries woon je in alle rust, terwijl de levendigheid nooit ver weg is.

EVEN NAAR ’S-HERTOGENBOSCH.. EN VERDER

Denkend aan Empel dwalen de gedachten al snel af naar ’s-Hertogenbosch. Een vande oudste steden van Nederland. En dat proef je direct in het culturele en bourgondische centrum. De markante binnenstad met haar prachtige Sint-Janskathedraal, de Binnendieze, de koopmanswoningen en romantische straatjes. Verdwalen was nog nooit zo inspirerend.

Het gezellige ’s-Hertogenbosch verstaat de kunst van het genieten. Dankzij de veelzijdige horeca, maar ook door de boetiekjes en culturele instellingen. Niet voor niets is het de af-gelopen jaren uitgeroepen tot de Meest Gastvrije Stad van Nederland. Weet je wat óók het mooie is aan ’s-Hertogenbosch en Empel? De centrale ligging en ideale trein-, bus- en snelwegverbindingen. Hierdoor ligt heel Midden-Nederland aan je voeten. Van Nijmegen en Eindhoven tot Utrecht en Breda.

GROEN EN WEIDS WONEN

Empel is groen en weids. En dat zal zo blijven, doordat er weinig nieuwbouw plaatsvindt. De Empelse Dries is dan ook een unieke kans om een duurzame nieuwbouwwoning te kopen in een prachtig, natuurlijk gebied. Wonen met uitzicht op het Maximakanaal, in nabijheid van fiets en wandelroutes van de (Maas) uiterwaarden Empel. Empelse Dries omvat 57 moderne en duurzame woningen aan de Hustenweg in Empel. Het aanbod bestaat uit een divers aanbod van 3-laagse L en XL rij- en hoekwoningen, 2-laagse XXL woningen en riante vrijstaand geschakelde woningen.

" In Empelse Dries woon je in alle rust, terwijl de levendigheid nooit ver weg is."