Alles wat u nodig heeft

Op loopafstand van uw woning vindt u alles wat u nodig heeft. Niet alleen natuur- en recreatiemogelijkheden, maar ook kinderopvang, scholen, winkels voor uw dagelijkse boodschappen, speciaalzaken en andere voorzieningen. Ook sport- en natuurliefhebbers zitten goed in Riederwerf. In de nabijheid van uw woning kunt u voetballen bij SV Bolnes aan de Kievitsweg of aan uw conditie werken bij het fitnesscentrum in de Vechtstraat. Uiteraard biedt Ridderkerk haar ruim 45.000 inwoners tal van sportverenigingen en faciliteiten verspreid door de stad.

Op steenworp afstand liggen zowel een kinderdagverblijf als een peuterspeelzaal. Maar ook drie openbare en drie christelijke basisscholen, een basisschool voor bijzonder onderwijs en het Gemini College met een atheneum-, havo-, vmbo- en lwoo-afdeling bevinden zich vlakbij.

Uw dagelijkse boodschappen haalt u in de even verderop gelegen Vechtstraat en directe omgeving. Naast een grote supermarkt, een bakkerij en een slagerij, vindt u hier onder meer een dierenspeciaalzaak, een apotheek en een kantoorboekhandel. Maar ook het buurtwinkelcentrum aan het Dillenburgplein met diverse modezaken, een kapsalon, een drogist, een bakkerij en een supermarkt is aan te lopen. Wilt u uitgebreider shoppen? Dan kunt u uw hart ophalen in het goed bereikbare en deels overdekte winkelhart van Ridderkerk, waar u werkelijk alles vindt wat u zich maar wensen kunt.

Gunstige ligging nabij uitvalswegen met Rotterdam en Dordrecht op 10 minuten afstand

Prima bereikbaar

Via de A15 en de A16 is Ridderkerk met de auto prima bereikbaar. Naar Rotterdam en Dordrecht kunt u vanaf De Schans ook de waterbus pakken. Binnen 400 meter vanaf uw woning in Riederwerf bevindt zich een bushalte met rechtstreekse verbindingen naar metrostation Kralingse Zoom en treinstation Rotterdam Lombardijen, in een mum van tijd staat u in hartje centrum.