Lekker languit in bad met een boek of uitgebreid koken voor vrienden? Van alle ruimtes in huis worden de keuken en de badkamer het meest intensief gebruikt. Juist daarom worden alle woningen in Riederwerf opgeleverd met een volledig ingerichte en gebruiksklare keuken en badkamer. Uiteraard zijn deze tot op een luxe niveau afgewerkt.

Keuken

Goed gereedschap is het halve werk. We hebben dus goed nieuws voor hobbykoks en thuisbakkers: de huizen van Riederwerf worden opgeleverd met een ruime, compleet ingerichte keuken. U kunt zo beginnen: de koelkast, oven, afzuigkap en elektrische kookplaat zijn klaar voor gebruik. En wilt u een keuken naar eigen smaak en indeling? Geen probleem. Bij Homestudios kunt u al uw wensen bespreken.

Badkamer

Bent u van de snelle douche? Of gaat u voor een uitgebreide wellness beleving? Hoe dan ook, in de badkamer ervaart u de luxe afwerking van uw woning optimaal. Niets is aan het toeval overgelaten. Uw woning heeft onder andere een vrijhangend toilet en een inloopdouche. Natuurlijk is al het sanitair van de hoogste kwaliteit. Door de vloerverwarming is het in de badkamer altijd behaaglijk. U kunt voor de vloer- en wandtegels, die grote afmetingen hebben en per type woning verschillen, uit diverse kleuren kiezen. Uw badkamer helemaal naar eigen smaak inrichten? Ook dat is mogelijk!