Eindelijk de ruimte voor jouw droomkeuken


Je keuken moet geen eiland zijn in jouw huis, maar een onderdeel zijn van je totale woonbeleving. In jouw stijl met de mooiste materialen en de nieuwste inbouwapparatuur. Een inspirerend design die lang meegaat en een functionaliteit die je werkzaamheden in de keuken, elke dag opnieuw vergemakkelijkt.

Middelkoop in Culemborg is de keukenleverancier voor De Erven fase 1. Samen met hun adviseurs kan je de keuken geheel naar jouw dromen samenstellen. Elke woning (met uitzondering van tussenwoning type A en hoekwoning type A bouwnummer 33) wordt voorzien van een keuken met alle inbouwapparatuur voor de perfecte basis. De keuken verschilt per woning. Ook heb je de keuze om zelf te bepalen hoe jouw keuken eruit zal gaan zien. Wordt het een design kookeilend, een landelijke woonkeuken of een minimalistisch keukenblok? In samenwerking met Middelkoop ontwerp je je persoonlijke keuken. Je gekozen droomkeuken wordt na oplevering van de woning geplaatst.

Voor elk wat wils

Geen mens is gelijk, geen smaak exact hetzelfde. Middelkoop biedt je alle vrijheid om je eigen droomkeuken samen te stellen. Je hebt de keuze uit de meest uiteenlopende keukenmerken, ontelbare mogelijkheden in apparatuur en werkbladen. Passend bij ieder budget.

Helemaal anders

Maar wil je het helemaal anders? Geen probleem. In de showroom van Middelkoop worden je wensen besproken. De gekozen opties worden verrekend met de standaard keuken.

Een combinatie van klassiek en modern geeft extra karakter

Direct naar