Woningoverzicht

TUSSEN- EN HOEKWONINGEN

Type A

TUSSENWONING

WOONOPPERVLAKTE 96 M2


De tussenwoningen Type A in De Erven fase 1, hebben een stoer uiterlijk. Veel donkere accenten, maar door het gebruik van hout, blijft het geheel er vriendelijk en aantrekkelijk uit zien.

Type A

HOEKWONING

WOONOPPERVLAKTE 96 - 136 M2


De hoekwoningen van het type A komen voor in 2 verschillende varianten. Een met een uitspringende gevel en aangebouwde garage/berging en een variant die lijkt op de tussenwoning van het type A.

Type C

TUSSENWONING

WOONOPPERVLAKTE 128 M2


Al deze woningen hebben een heerlijke veranda. Met de veranda geniet je op sfeervolle wijze van de zon. Samen met de houten constructies ziet de woning er robuust en aantrekkelijk uit. Ontworpen met een knipoog naar vroegere tijden gecombineerd met een moderne look.

Type C

HOEKWONING

WOONOPPERVLAKTE 128 - 136 M2


Geïnspireerd op oude boerderijen. De gevels van deze woningen zijn een combinatie van hout, steen en zink en geven het geheel een chique uistraling. Een aantal woningen hebben een garage en een extra ruime kavel.

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

Type A

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING

WOONOPPERVLAKTE 150 M2


Fraaie woningen met een klassiek rieten kap. Gecombineerd met de donkere houten accenten en steen, ziet het geheel er vriendelijk en aantrekkelijk uit zien.


Type B

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING

WOONOPPERVLAKTE 158 - 168 M2


Aantrekkelijke woningen met een chique uitstraling. De meeste woningen liggen langs de Meander en hebben vanaf het balkon, op de eerste verdieping, een magnifiek uitzicht.

Type C

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING

WOONOPPERVLAKTE 189 M2


Een van de grootste woningen binnen De Erven fase 1. In een prachtige kleurstelling en materiaalgebruik. Kijk maar eens naar de combinatie van pannen en riet. Een prachtig en voorname uitstraling!

VRIJSTAANDE WONINGEN

Type A

VRIJSTAANDE WONING

WOONOPPERVLAKTE 180 M2


Een mooie combinatie van roodgetinte gevelsteen, een rieten- én pannendak en donkere elementen met hout op de garage. Een woning met een chique uitstraling!

Type B

VRIJSTAANDE WONING

WOONOPPERVLAKTE 183 M2


Deze vrijstaande woningen hebben veel weg van een echte boerderij. De rieten mansarde kap loopt in een ronde punt en wordt gecombineerd met verschillende kleuren gevelsteen per bouwnummer.

Snel naar