Lekker Centraal!

De Houttuin is de perfecte uitvalsbasis

De Houttuin ligt op vijf minuten lopen van het station en vanaf daar zijn er directe treinverbindingen naar Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Op de fiets sta je binnen 5 minuten in het historische centrum van Woerden en met de auto zit je binnen 5 minuten op de A12. En wonen kan ook zonder parkeerproblemen: je auto parkeer je op je eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Vlak bij Utrecht centrum

De afstand van Woerden naar Utrecht bedraagt 21 kilometer. Dat is een kwartiertje rijden! En met de trein sta je in 10 minuten op Utrecht Centraal.

Gouda, Bodegraven, Alphen aan de Rijn Vanuit De Houttuin zit je binnen mum van tijd op alle belangrijkste uitvalswegen. Het voordeel van een centrale ligging!

Parkeren? Geen probleem! Elk appartement is voorzien van een eigen plek in de gezamenlijke garage. Parkeren is dus geen enkel probleem.

Lekker uitgaan in het centrum Een snelle hap eten, of een avondje stappen met vrienden? Je appartement ligt vlak bij het gezellige centrum van Woerden. Goed te doen op de fiets of te voet.