Hey, you just created a text paragraph! Somebody once said that the pen is mightier than the sword — and that was in 1839. Just imagine, with the power of digital publications and the ability to distribute your content around the world in mere seconds, writing this paragraph could be one of the most influential things you ever do!

Woerden

Wonen in Woerden, wat een goed idee!

Woerden is populairder dan ooit. Steeds meer jonge gezinnen trekken van de grote stad naar de omliggende dorpen en steden en dat zorgt voor veel gezelligheid, bedrijvigheid en volop voorzieningen. En dat allemaal om de hoek van De Houttuin, gelegen op het huidige bedrijventerrein Middelland-Noord, aan de rand van het centrum van Woerden.In de nieuwe wijk ontstaan levendige ruimtes met veel groen en water
ideaal voor een wandeling of om gewoon lekker te relaxen!

Volop voorzieningen

De oude binnenstad van Woerden verveelt geen dag. Je vindt er alles wat het leven in een kleine maar gezellige stad zo aangenaam maakt. Winkels, terrasjes en restaurants kleuren het straatbeeld binnen de oude vestingmuren. Maar ook vind je sportverenigingen, scholen en gezondheidszorg allemaal vlakbij. Eigenlijk alles kan met de fiets, te voet of het openbaar vervoer.

Door de centrale ligging is Woerden een perfecte uitvalsbasis

Een groot aanbod

Recreatie en sport

In en rond Woerden kun je naar hartenlust sporten en recreëren. Er zijn tal van sportverenigingen: van voetbal- tot hockeyvereniging tot roeiclub en judovereniging. En ben je een echte waterrat? Dan is Cattenbroekerplas echt iets voor jou of je pakt een bootje en ontdekt de Oude Rijn.

Uitgaan en cultuur

Een avondje stappen, genieten van muziek, theater of dans? Op het gebied van uitgaan en cultuur, is er veel te doen in Woerden. Het historische centrum kenmerkt zich door mooie plekjes, fraaie bezienswaardigheden en gezellige evenementen.

Culinair genieten

Van oorsprong staat Woerden bekend om bijzondere streekproducten. Hier grazen de koeien en worden kazen gemaakt door de boer. Het landleven is terug te zien op de borden van de vele restaurants. De vele sfeervolle, lokale en eigenzinnige restaurants zijn daarom bij uitstek geschikt voor een heerlijke lunch, borrel of diner.

Kijk op www. beleefwoerden.nl en maak uitgebreid kennis met de hoofdstad van Het Groene Hart!