WONEN BIJ DE ENTREE VAN OP ENKA

De Conerij2 ligt op een mooie plek in Op Enka. Hier woon je bij de Bitterzoutloods en de prachtig gerenoveerde Westhal met daarin 'De Fietser'. Horeca vestigt zich in de monumenten en in het voormalig Kantinegebouw huisvest de nieuwe school. Kortom, dit is dé plek in Op Enka waar historie samenkomt met nieuw leven. Deze aantrekkelijke combinatie zie je ook terug in de architectuur van De Conerij2. Op deze historisch beladen plek knipoogt de architectuur naar de industriële gebouwen uit begin 19e eeuw.

Overweeg jij om Op Enka te gaan wonen? Met de bouw van De Conerij2 leggen we het laatste puzzelstukje van Op Enka. In de gewilde wijk staan nu zo’n 1300 woningen waarin vele stellen, singles en gezinnen hun geluk gevonden hebben.

De Fietser, zoals hiernaast afgebeeld, bevindt zich in een gerenoveerd fabriekspand. In dit grote testcentrum is het mogelijk om verschillende soorten fietsen te testen en te kopen, alles voor de liefhebber. Daarnaast vind je hierin ook de lunchroom!

De oude Bitterzoutloods is gerenoveerd en omgebouwd tot een complex met 15 karakteristieke loftwoningen. Een ode aan de geschiedenis van deze bijzondere plek.