MAAK VAN JE HUIS EEN THUIS!


Homestudios experience center

Een nieuw huis kopen begint natuurlijk met de keuze voor die ene woning waar je hart sneller van gaat kloppen. Maar een nieuw thuis gaat over veel meer dan vierkante meters en v.o.n.-prijzen. Wanneer je straks de sleutel van je nieuwbouwwoning krijgt overhandigd, willen we dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. Om je daarbij te helpen hebben we Homestudios in het leven geroepen. Met onder andere een inspirerend experience center waar je onder begeleiding van ervaren adviseurs en specialisten jouw droomhuis creëert.

image

Kiezen? Een koud kunstje

Vooraf ga je online de mogelijkheden verkennen van het bouwnummer waar jouw voorkeur naar uitgaat. Dat doe je op ‘Homestudios voor De Conerij2. De mogelijke extra’s en aanpassingen hebben immers invloed op de keuze die je voor een bepaald bouwnummer maakt.

Jouw woonadviseur begeleidt je van A tot Z

Wanneer je tot één van de gelukkige toekomstige bewoners van De Conerij2 hoort, word je uitgenodigd voor een kijkje in het Homestudios experience center. Hier wordt je geïnspireerd en begeleid bij het maken van al je keuzes. Vanaf dit moment is de woonadviseur je vaste aanspreekpunt tot en met de oplevering van je droomhuis.

Een goede basis

Je koopt een compleet huis met een goede basis. De woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. Ook komt er vloerverwarming op de begane grond. Heb je aanvullende wensen? Geen probleem. Bij Homestudios maak je in één dag alle keuzes ten aanzien van je toilet, badkamer, keuken, wand- en vloerafwerking, binnendeuren of verlichting. Ook kun je hier uitbouwen en een andere indeling kiezen. Op die manier voelt jouw nieuwe huis vanaf de eerste dag als je nieuwe thuis.

Bezoek Homestudios

Er zijn maar liefst elf volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen en een kookstudio om keukenapparatuur uit te proberen. Verder kun je alle materialen zien en voelen. Bij elke stap word je met raad en daad bijgestaan door de Homestudios woonadviseur en keuken- en badkamerspecialisten. Homestudios is er om jouw ‘reis’ zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Wij helpen je met plezier. Alles om ervoor te zorgen dat jij straks kunt zeggen: “Dit is mijn thuis!”

image