ALS ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS


Welkom OP ENKA! Een bijzondere woonwijk in Ede waar je gloednieuw woont op een plek waar de rijke historie dagelijks voelbaar is. Hier zie je de monumenten van toen en lunch je straks in het oude EHBO-gebouw. Wandel zo het bos in of stap op de trein. Winkels vind je aan de nabij gelegen Parklaan en met 15 minuten fietsen sta je in het stadscentrum.

ALLES IN DE BUURT VAN JOUW NIEUWE HUIS

Typisch Ede

De architectuur ontleent haar inspiratie enerzijds aan het landelijke dorpse wonen, anderzijds zijn de kenmerken van de oude gebouwen zichtbaar. Samen vormen ze een schitterende compilatie. Overigens is OP ENKA niet alleen mooi om te zien, maar ook gewoon echt een fijne plek om te wonen. Je kiest voor OP ENKA als alleen het beste goed genoeg is (en dit bleef niet onopgemerkt, hieronder).

image

Kwaliteit, variatie en aandacht zijn de sleutelwoorden. De lat lag in beginsel hoog en telkens leggen we die iets hoger. Over elk detail blijven we nadenken en steeds weer zoeken we die unieke samenhang in woongenot, vrijheid en schoonheid. Dit is een wijk die zich op allerlei vlakken onderscheidt en gelukkig voor elk wat wils biedt. Naar ons idee moet iedereen kunnen genieten van leven op een nieuw niveau.

image

Alles in de buurt

Lekker een hapje eten? Je hoeft niet naar het centrum. In het oude ehbo-gebouw, dat helemaal in ere wordt hersteld, komt komend jaar een Live Daily Live Cooking (DLC) restaurant voor een heerlijke cappuccino of een gezellig diner. Verder vind je om de hoek De Reehorst met ‘Live Cooking Valentino’ en aan de Parkweg zijn er ook diverse restaurants. Aan de Parkweg zitten naast twee supermarkten ook diverse lokale winkeliers. Handig voor de dagelijkse boodschappen.

image