Welkom 'In de fabriek'

De indrukwekkende fabrieksmuur is een van de 8 overgebleven historische onderdelen in Op Enka. Hij geeft letterlijk vorm aan het Carré en is het sluitstuk van een mooie groene woonwijk in het hart van Op Enka. Deze oude fabrieksmuur vormt de basis van wonen ´In de Fabriek. Een uniek project met totaal 55 woningen.

In de Fabriek Op Enka vertelt iedereen steen een eigen verhaal. De stoere uitstraling, de grote raampartijen, het historische karakter en de geweldige woningbreedtes maken dit plan misschien wel tot één van de mooiste ontwikkelingen in Op Enka.

Waar kun je nou wonen aan de rand van de Veluwe met het station op loopafstand in een huis dat een oud karakter heeft, maar qua comfort en techniek helemaal van deze tijd is.

De 41 muurwoningen In de Fabriek zijn ontworpen met behoud van de historische details en het oude karakter. De penanten in de oude fabrieksmuur waren maatgevend voor de ontwikkeling. Hierdoor zijn unieke woningtypes ontstaan met breedtes van circa 6,5 tot wel 8,8 meter. Bovendien is de verdiepingshoogte maar liefst 3,7 meter. Wat een ruimte en wát een sfeer. De woonoppervlakte varieert van 164 tot 225 m². En heb je al gezien dat we ook nog 14 compleet nieuwe herenhuizen aanbieden? Er zijn 8 geschakelde herenhuizen in typisch oud-Hollandse stijl en 6 nieuwbouwwoningen in stijl van de fabrieksmuur.


woon achter een karakteristieke muur anno 1922

ga SNEL naar:

woon achter een karakteristieke

muur anno 1922

Overleg digitaal met ons met uw eigen kopje koffie.