Ieder buurtje heeft zijn eigen sfeer

Zo veel mensen, zo veel wensen. En daar is bij de ontwikkeling van Op Enka goed over nagedacht. Er zijn vier verschillende buurten en iedere buurt heeft een eigen sfeer. Maak kennis met De Hoven, Het Carré, De Stationsbuurt en De Bosrand.

ga SNEL naar:

woon achter een karakteristieke

muur anno 1922

Overleg digitaal met ons met uw eigen kopje koffie.

Ieder buurtje heeft zijn eigen sfeer


Zo veel mensen, zo veel wensen. En daar is bij de ontwikkeling van Enka goed over nagedacht. Er zijn vier verschillende buurten en iedere buurt heeft een eigen sfeer. Maak kennis met De Hoven, Het Carré, De Stationsbuurt en De Bosrand.

Heerlijk leven langs
de bosrand in De Hoven

Wonen aan een gezellig hofje of een mooie laan. Altijd heel dicht bij het bos, want De Hoven ligt langs de Bosrand. Door de gevarieerde bouwstijl, verschillende woningen, overstekende dakranden en groene hagen, brede achterpaden die de voor- en achtertuinen begrenzen, ontstaat een vriendelijk dorps sfeertje.

In alle vrijheid genieten van
wonen in De Bosrand

Op de vrije kavels in De Bosrand realiseren kopers woondromen. In de Bosschage zijn al diverse vrijstaande villa’s gebouwd. Ga er eens langs en bewonder dit unieke woongebied met eigen ogen.

Een praatje is zo gemaakt in Het Carré

Het Carré Op Enka is straks het dynamische hart van de wijk. Een eigentijdse buurt met pleinen, gezellige doorkijkjes en mooie lanen. Hier wordt wonen en werken gecombineerd en lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. In Het Carré Op Enka komen alle wijkvoorzieningen.

De levendige Stationsbuurt

Straks sluit het vernieuwde station Ede-Wageningen aan Op Enka met het stationsplein. Het stationsplein biedt mogelijkheden voor wonen en werken, maar ook voor horeca met hotel of wie weet een nieuw museum. De Residentie is het eerste plan dat in de Stationsbuurt verkocht wordt.