Voorwoord

‘In de Fabriek’ vertelt elke steen een eigen verhaal

Achter de karakteristieke muur - van wat ooit de grootste fabriek van Nederland was – worden nieuwbouwwoningen gebouwd. Hier geniet je dus van het comfort en de luxe van een nieuwbouwhuis in een huis met een oude gevel uit 1922. Hoe bijzonder is dat!

In de Fabriek is ontworpen met behoud van de historische details en het oude karakter. Aangepast aan de tijd van nu en daarmee klaar voor de toekomst. Vrijheid, identiteit en karakter, dat is waar wonen ‘In de Fabriek’ voor staat.

‘In de Fabriek’ is het laatste transformatieproject in Op Enka én één van de laatste plannen met grondgebonden eengezinswoningen. Naast de 41 muurwoningen achter de oude fabrieksmuur bieden we ook nog 14 compleet nieuwe herenhuizen aan die aan een prachtig woonhof liggen. Waar je ook voor kiest, altijd heb je een grote tuin met goede zonligging, minimaal 164 m² woonoppervlakte én de Veluwe en het station op loopafstand. Bijzonder zijn de unieke breedte van de woningen. Sommige zijn wel 8,8 meter breed. En wat dacht je van een plafond dat 3,70 meter hoog is?! In deze brochure vertellen we je alles over het mooie Op Enka én de woningen van In de Fabriek.

55

Luxe nieuwbouw woningen