VERRUKKELIJKE

LANDSCHAPPEN

In Gouda en omgeving is altijd wel iets te doen of te beleven en er worden regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd. Tot rust komen op het water, winkelen in de binnenstad, even terug in de tijd in de diverse musea of genieten van lokale lekkernijen… Jong én oud kunnen hier prima vertoeven.

KOE- EN KAASROUTE

Net buiten Gouda ligt misschien wel één van de best bewaarde geheimen van Zuid-Holland: de Krimpenerwaard. Een gebied met een ongekende charme en eigenheid, waar u heerlijk kunt onthaasten in een oase van rust en ruimte.


De Krimpenerwaard is verrassend veelzijdig. Van het prachtige Hollandse veenweidelandschap en diverse recreatiegebieden tot sfeervolle dorpjes en historische stadjes… U kunt er eindeloos fietsen, wandelen en/of varen. Om het gebied – gelegen tussen Gouda en Rotterdam – te ontdekken is daarom ook de Koe- en Kaasroute uitgestippeld. Deze route neemt u mee langs plekken waar het agrarisch verleden nog voelbaar is: over historische wegen, via weilanden en langs diverse boerderijen.

Belangstelling in dit nieuwbouwproject in Gouda?