HOTSPOTS

In Goudshof profiteer je in alle opzichten van het wonen in de stad. Gouda is een mooie stad met een sfeervol centrum waar je volop winkels en boetieks vindt. Plus vanzelfsprekend alles voor jouw dagelijkse boodschappen op loopafstand. Daarnaast zijn er veel gezellige cafeetjes en volop restaurants. En ’s zomers is het heerlijk toeven op één van de terrasjes op de grote markt. Gouda is een bruisende stad waar altijd wat te doen is. Gouda heeft verder volop voorzieningen op het gebied van cultuur en recreatie. Er zijn diverse bibliotheken, twee bioscopen, verschillende musea, een zwembad en een schouwburg.

Afstanden

Wonen in een wijk vol rust, ruimte en historie, maar vliegensvlug in een van de grote steden zijn? Dat is geen enkel probleem! Gouda ligt super centraal in de Randstad. Met de auto zit je binnen 8 minuten op de A12, de verbinding die Den Haag via Gouda, Utrecht en Arnhem met de grens van Duitsland verbindt. Hetzelfde geldt voor de A20, de uitvalsweg naar Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen.

Daarnaast loop je vanaf uw nieuwe woning ook in slechts tien minuten naar het station. Of met de fiets natuurlijk, want dan zijn het er maar 4! De trein biedt onder andere een goede verbinding naar Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal.