Assortiment / Koperskeuze

VOLOP KEUZEMOGELIJKHEDEN MET HOMESTUDIOS

RUWBOUWKEUZES

Het Experience Center begeleidt jou bij alle ruwbouwkeuzes. De mogelijkheden voor een uitbouw bijvoorbeeld. Voor een extra slaapkamer, een grote master bedroom met inloopkast of juist een gezellige speelzolder. Maar ook, waar heb je meer wandcontactdozen nodig en zitten de lichtpunten wel op de juiste plek? Vaak is er ook de keuze uit meerdere indelingen per verdieping.

AFBOUWWENSEN

Als de ruwbouw is bepaald, kijken we samen naar de gewenste afwerking. Van materiaal en textuur tot kleur. Keuzes die jouw woning helemaal tot je gewenste thuis maken. Tot in de kleinste details. Reken maar dat je mogelijkheden ziet, waarvan je het bestaan nog niet kende!

Woonklaar

Je kan ervoor kiezen om je woning Woonklaar opgeleverd te krijgen. Met volledig afgewerkte, wanden, vloeren en trappen bijvoorbeeld, evenals een geïnstalleerde keuken en sanitair én een persoonlijk gemaakte keuze in binnendeurgen en beslag. Uiteraard volledig passend bij je stijlvoorkeuren en budget en afgestemd op de mogelijkheden in jouw bouwproces.

Woonklaar +

Met woonklaar+ gaan we nog een stapje verder. Shop je meubels en accessoires in de webshop en laat ze alvast bezorgen of wacht tot je je nieuwe huis hebt. Je hoeft dus werkelijk niets meer te doen, zodra je de sleutel krijgt. Je opent voor het eerst de deur, gaat zitten en denkt: ‘Kijk, dit is mijn thuis!’