DE ONLINE KRACHT

VAN HOMESTUDIOS

DIGITAAL

Alle mogelijkheden die je ervaart in het Experience Center zijn inzichtelijk in je persoonlijke online omgeving van Homestudios. Hier kun je alle beschikbare opties selecteren en samenvoegen tot persoonlijke woonontwerpen. Inclusief de bijbehorende kosten. Handig, want zo kan je de beste keuze maken voor jouw nieuwe huis. In het online platform heb je ook online contact met jouw woonadviseur. Daarnaast vind je een persoonlijke planning en een forum waar je al kennis maakt met toekomstige buren en andere buurtgenoten. Zo beschik je altijd over actuele en volledige informatie om je optimaal te kunnen voorbereiden.

HET PERSOONLIJKE KARAKTER

VAN HOMESTUDIOS

PERSOONLIJK

Je krijgt een deskundige woonadviseur van Homestudios. Zij is het vaste aanspreekpunt voor alle vragen tijdens het koperskeuzeproces. Zij inspireert je met de mogelijkheden en begeleidt jou intensief en persoonlijk tijdens het kopersproces.

DE ULTIEME BELEVING IN HET EXPERIENCE CENTER

FYSIEK

Het Experience Center is een innovatieve en ultieme beleving voor jou. Je voelt, kijkt, beleeft en ervaart alle mogelijkheden die je kan toepassen in jouw nieuwe huis. Een beter voorproefje is niet denkbaar. Kan je nog wel kiezen met alles wat op hem af komt? Absoluut, je wordt bij elke stap bijgestaan door jouw persoonlijke Homestudios woonadviseur.