Interieuradvies

VOLOP KEUZEMOGELIJKHEDEN MET HOMESTUDIOS

Indelings- en interieuradvies

Hoe moet de inrichting van je huis worden aangepakt? Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? En wat te doen met de verlichting? Allemaal vragen die aan de orde komen als je een nieuwe woning of appartement gaat inrichten. Onze ervaren interior designer Jann van Eck helpt je graag en geeft op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken. We bieden je nu de mogelijkheid voor een interieuradvies.

Vragen over indeling, stijlen, verlichting, vloeren, wanden of styling van je interieur?

Wil je advies bij de totaalinrichting van een ruimte: alles nieuw of juist in combinatie met persoonlijke spullen? Of zoek je hulp bij de inrichting van je gehele woning of appartement?

Deze investering verdien je terug en niet alleen door een uitgebalanceerd en gericht advies. Maar ook vanwege de teruggave van dit bedrag bij aankoop van een vloerafwerking en/of wandafwerking, raamdecoratie, verlichting, meubels & accessoires.* Bij een appartement tot 100 m² zijn de kosten €149 euro, van 100 m² - 177 m² €249 euro.

Interesse? Mail onze interior designer voor meer informatie op jann.van.eck@homestudios.nl. Indien je ook advies wilt over de indeling en verlichting adviseren we je een afspraak te maken met de interior designer voordat je een gesprek hebt met de kopersbegeleider/woonadviseur (van de aannemer).

* zie actievoorwaarden