EXPERIENCE CENTER

INSPIRERENDE STUDIO'S

Het Experience Center is ingedeeld in verschillende

studio's. Elke studio staat in het teken van een

ander thema. Van inspireren tot kennis vergaren.

En van creëren tot culinair wegdromen …

CREATIESTUDIO

In de creatiestudio ontvangen we uw klant. We maken persoonlijk kennis en inventariseren zijn wensen, zodat we zoveel mogelijk kunnen inspelen op zijn voorkeuren. De creatiestudio is naast de ontvangst ook de eindhalte waar uw klant zijn ideale huis samenstelt. Met alle kennis en inspiratie die hij heeft opgedaan in de kennis-, inspiratie- en kookstudio.

KENNISSTUDIO

In de kennisstudio krijgt uw klant inzicht in alle ins en outs van zijn toekomstige woning. Van basisafwerking tot de keuzemogelijkheden in afwerking en intereiur, zoals de gebruikte materialen en de grootte van een uitbouw. Zij ontdekt waarop ze moet letten en wat de achterliggende gedachten zijn bij het maken van de keuzes. Ook krijgt hij tips om de bouw, afwerking en inrichting helemaal naar wens in te vullen. Dankzij het casco introductiehuis in deze studio kunnen we uw klant helemaal wegwijs maken in de bouwkundige mogelijkheden.

INSPIRATIESTUDIO

De inspiratiestudio bestaat uit maar liefst elf volledig ingerichte woningen en appartementen. Op ware grootte, zodat uw klant zijn nieuwe thuisgevoel al helemaal ervaart. In deze woningen maakt hij kennis met diverse woonstijlen. Deze vormen een rijke bron van inspiratie voor alle inrichtings- en afwerkingskeuzes die hij kan maken.

KOOKSTUDIO

Alle kennis en inspiratie maakt hongerig. Daarom begeleiden we uw klant naar de kookstudio. Hier ontdekt hij welke mogelijkheden er zijn bij de keuze van zijn droomkeuken. Onder toeziend oog van een chef die alle technische details kent. Én die een heerlijke lunch bereidt, terwijl uw klant zich oriënteert.