DE ONLINE KRACHT

VAN HOMESTUDIOS

DIGITAAL

Alle mogelijkheden die uw klant ervaart in het Experience Center zijn inzichtelijk in zijn persoonlijke online omgeving van Homestudios. Hier kan hij alle beschikbare opties selecteren en samenvoegen tot persoonlijke woonontwerpen. Inclusief de bijbehorende kosten. Handig, want zo kan hij de beste keuze maken voor zijn nieuwe thuis. In het online platform heeft uw klant ook online contact met onze woonadviseur. Daarnaast vindt hij een persoonlijke planning en een forum waar hij al kennis maakt met toekomstige buren en andere buurtgenoten. Zo beschikt uw klant altijd over actuele en volledig informatie om zich optimaal voor te bereiden.

HET PERSOONLIJKE KARAKTER

VAN HOMESTUDIOS

PERSOONLIJK

Uw klant krijgt een deskundige woonadviseur van Homestudios. Zij is het vaste aanspreekpunt voor alle vragen tijdens het koperskeuzeproces. Zij inspireert uw klant met de mogelijkheden en begeleidt hem intensief en persoonlijk tijdens het kopersproces. We nemen u dus veel werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op de bouw.

DE ULTIEME BELEVING IN HET EXPERIENCE CENTER

FYSIEK

Het Experience Center is een innovatieve en ultieme beleving voor uw klant. Hij voelt, kijkt, beleeft en ervaart alle mogelijkheden die hij kan toepassen in zijn nieuwe huis. Een beter voorproefje is niet denkbaar. Kan uw klant nog wel kiezen met alles wat op hem af komt? Absoluut, hij wordt bij elke stap bijgestaan door zijn persoonlijke Homestudios woonadviseur.

image