WAT BIEDT HOMESTUDIOS

MAAK VAN JE HUIS EEN THUIS

Homestudios begeleidt uw klant bij elke stap in het koperskeuzeproces. Hij wordt online en persoonlijk begeleid door onze deskundige specialisten en maakt in het hypermoderne Experience Center spelenderwijs kennis met alle mogelijkheden. Van extra lichtpunten, een eventuele uitbouw en het samenvoegen van slaapkamers tot de complete inrichting van zijn keuken en volledig ingerichte leefruimten. Zo ziet, beleeft en vormt hij zijn woning, terwijl de bouw nog in volle gang is.

image

HOE DOEN WE DAT?

ALTIJD DE JUISTE SPECIALIST OP HET JUISTE MOMENT

We weten dat het spannend is om een huis te kopen. Onderweg naar het moment dat dit nieuwe huis ook echt een thuis is geworden, heeft de toekomstige bewoner een aantal vraagstukken rondom verschillende woonthema’s. Voor het grootste gedeelte van de reis – en voor veel van deze vragen – kan de eindgebruiker vertrouwen op de begeleiding van een woonadviseur. Homestudios specialisten bieden daarom in het Experience Center persoonlijke begeleiding en helpen bij het oriënteren op de keuzes waar de toekomstige bewoner voor staat. Zo wordt altijd de informatie en inspiratie geboden op het moment dat het nodig is.


DE WOONREIS

Het Experience Center is ingericht volgens de woonreis die een koper doorloopt. Een reis die voor uw klant begint met de bewustwording van alle mogelijkheden, met een gerichte oriëntatie op basis van wensen en budget en die eindigt met de sleutel op zak: trots wonend in zijn nieuwe huis. Deze reis doorlopen we intensief en persoonlijk met uw klant, zodat hij de juiste keuzes maakt en achteraf niet voor verrassingen komt te staan.