Fase 5 voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de wijk KoningskwartierBekijk in het ├ęcht wat u straks kunt verwachten


Het is altijd spannend voor wie een nieuwbouwwoning koopt: hoe gaat die woning er straks in het echt uitzien? Net zo als in de 3D-presentatie? En de wijk, wat heeft die voor uitstraling? Daarom is het een groot voordeel als u uw oog heeft laten vallen op Koningskwartier. Het gebied is al vier fasen lang in aanbouw, zodat u een natuurgetrouw beeld krijgt van wat u kunt verwachten. En, belangrijker nog: de vier woningtypen die in fase 5 op het programma staan, keerden al eerder terug in fase 4!

Nieuwbouw met een dorps accent

Koningskwartier staat voor nieuwbouw op een dorpse schaal. De architectuur is herkenbaar: echte Hollandse huizen, robuust van vormgeving, en soms met een knipoog naar het verleden. De opzet van de wijk sluit er naadloos op aan. Door de bouw in fasen oogt Koningskwartier gevarieerd.


Rijwoningen worden onderbroken door vrijstaande woningen en tweekappers, straten zijn kort met kleine blokjes woningen. Groen en water krijgen de ruimte. Het geeft de wijk charme en karakter. Daardoor is Koningskwartier een buurt die voor iedereen aantrekkelijk is; starter, gezin of senior, met het plezier van een eengezinswoning of de luxe van (half)vrijstaand wonen.