De ideale keuken is voor iedereen anders, want dat hangt af van flink wat variabelen. De samenstelling van het gezin bijvoorbeeld, maar ook van de vraag of leden van een gezin op verschillende tijden in en uitlopen.

Wat voor soort kok u ook bent, in het Homestudios experience center heeft u alle vrijheid om uw ideale keuken naar uw wensen, smaak en budget samen te stellen. Bekijk en voel alle kleuren en materialen en gebruik het brede assortiment van keukenapparatuur. Met die kennis op zak maakt u vervolgens – onder begeleiding van een kundig keukenadviseur – persoonlijke keuzes voor een keuken die bij u past. Op Mijn Homestudios voor Larense Veld geven we u alvast een impressie van de mogelijkheden om de keuken op uw wensen af te stemmen. Heeft u liever een keuken uit een externe showroom die na oplevering wordt gemonteerd? De keuze is volledig aan u.

Keuken

Bekijk en voel alle kleuren en materialen in het Homestudios experience center.

Badkamer

Diverse mogelijkheden om het sanitair en tegelwerk te laten aansluiten op uw wensen.

Alle woningen worden geleverd met sanitair en tegelwerk. Bij Homestudios heeft u diverse mogelijkheden om het sanitair en tegelwerk precies te laten aansluiten op uw woonsituatie, functionele wensen en smaak.

Online, op Mijn Homestudios, leest u alles over de upgrade-mogelijkheden, inclusief specificaties en prijzen. Op die manier heeft u voorafgaand aan uw bezoek aan het Homestudios experience center al een goed beeld van de mogelijkheden het sanitair en tegelwerk in uw nieuwe thuis aan te passen. De woonadviseur laat u de upgrades van uw voorkeur graag nog zien tijdens het gesprek. Als u uw sanitair en tegelwerk bij een externe showroom wilt afnemen en na oplevering wilt laten monteren, kunt u er vanzelfsprekend ook voor kiezen om uw woning casco te laten opleveren, dus zonder het sanitair en tegelwerk.

Op Mijn Homestudios vindt u terug welk bedrag u retour ontvangt wanneer u kiest voor een casco oplevering. Daar vindt u ook de voorwaarden voor een casco oplevering van het sanitair en tegelwerk.