Homestudio's

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Uw nieuwe huis moet straks dan ook zo snel mogelijk aanvoelen als thuis. Direct vanaf de oplevering, maar zeker ook in de jaren daarna. De keuzes die u de komende tijd gaat maken, vergen daarom soms een vooruitziende blik of specialistische kennis. Reden om te stressen? Welnee! Homestudios helpt u om van uw nieuwe huis een thuis maken.

In het Homestudios experience center hebben we een rijk assortiment van kleuren, materialen en aparatuur van onze partners bijeengebracht, waarmee uw huis verhuisklaar kan word opgeleverd: keuken, badkamer en toilet, binnendeuren en volledig afgewerkte vloeren, wanden en trappen. Om het overzicht te bewaren, presenteren we vijf populaire woonstijlen Landelijk&Sereen, Scandinavisch&Licht, Stoer&Industrieel, Strak&Stijlvol en Kleur&Rijk. U kunt online met deze leidraad al een voorselectie maken, die u met onze woonadviseurs samenbrengt in uw persoonlijke woonstijl.

Ontdek de mogelijkheden van uw favoriete woningen online

Ook budgettair wilt u uiteraard vinger aan de pols houden. Op de website Mijn Homestudios voor Larense Veld kunt u verschillende woonontwerpen maken voor uw favoriete bouwnummers,waarmee u snel inzicht krijgt of de de gewenste afwerking past binnen uw budget. In deze fase kunt u ook bepalen welke onderdelen u woonklaar wilt laten opleveren en welk comfort- en kwaliteitsniveau het beste bij u past. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld elders een chefwaardige keuken uit te zoeken, maar dat de vloeren, wanden en trappen en de invulling van het sanitair bij de oplevering gereed zijn.

Zorg voor goede voorbereiding op het gesprek met de woonadviseur

Wanneer u uw handtekening hebt gezet onder het koopcontract, neemt de Homestudios woonadviseur contact met u op om een afspraak te maken voor uw bezoek aan het Homestudios experience center. Bereid u goed voor op het gesprek met de woonontwerpen die u online heeft gemaakt. Met meer inzicht in uw persoonlijke wensen en budgettaire mogelijkheden, kunt u optimaal geadviseerd worden door de woonadviseur. Hij of zij helpt uiteraard met alle vragen die u nog over uw woning en/of de mogelijkheden hebt. Zo weet u zeker welke mogelijkheden beschikbaar zijn en dat u de juiste keuzes maakt

Leer, geniet en creƫer in het Homestudios experience center

Voor een bezoek aan ons Homestudios experience center maakt u graag tijd vrij. Er is een Kennisstudio vol informatie om u te helpen bij het maken van keuzes, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio met keukenapparatuur om uit te proberen en de Creatiestudio waar u uw keuzes met de woonadviseur bespreekt. Met een bezoek aan het experience center bent u weer een stap dichter bij uw nieuwe thuis. Voel u vrij om in deze alle materialen en kleuren te bekijken en te voelen en de juiste afweging te maken voor uw woonsituatie en stijl.

Alles onder controle De keuzes die u maakt in het Homestudios experience center vindt u online terug op Mijn Homestudios voor Larense Veld. Daar ziet u de actuele status van uw orders en hoeveel tijd u nog heeft om bepaalde keuzes te maken. Toch nog een vraag als u weer thuis bent? Via het berichtencentrum neemt u makkelijk en snel contact op met de woonadviseur. Zo houdt u alles overzichtelijk en onder controle.