Wonen in een gelijkvloers appartement, zonder trappen te hoeven lopen. En toch met genoeg ruimte om u heen en twee slaapkamers. Fijn als u extra ruimte nodig heeft voor een werkkamer, uw hobby of logerende kleinkinderen. De appartementen van het type L1 vindt u op de eerste tot en met vierde etage van Kopenhagen Lakefront. Voor welke verdieping u ook kiest, u heeft altijd een inspirerend uitzicht. De Zevenhuizerplas en de boulevard zijn uw dagelijkse panorama!

Type L1

Uw appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 85 vierkante meter. In de keuken kunt u meteen al aan de slag: die wordt compleet opgeleverd. De keuken is van het merk LEICHT en voorzien van Siemens inbouwapparatuur. Extra opslagmogelijkheden vindt u in de interne berging. En de badkamer is groot genoeg voor een bad, als u dit prefereert boven de standaard inloopdouche.


Natuurlijk is uw appartement niet compleet zonder een heerlijk balkon. Neemt u maar plaats, met uitzicht over de plas. Voor de auto beschikt u over een priv├ęplaats in de parkeergarage onder het gebouw. Ook heeft u het gemak van een eigen berging, voor fietsen en alles wat u niet elke dag nodig heeft.

Woningplattegronden