Wilt u het liefst verhuizen naar een appartement, comfortabel en gelijkvloers? Maar kost het u moeite om afscheid te nemen van de ruimte in uw huidige woning? Kies dan voor een van de appartementen van het type M. Die bieden u het gemak van maar liefst drie slaapkamers!

Type M

Met een ligging op de eerste tot en met vijfde etage van Kopenhagen Lakefront kiest u het uitzicht dat u zelf het mooiste vindt. Op de lagere verdiepingen voelt – en is – de boulevard altijd dichtbij; zoekt u het wat hogerop, dan wordt u beloond met een steeds fraaier wordend panorama van de boulevard met daarachter de Zevenhuizerplas.


De appartementen van het type M zijn er in twee uitvoeringen: ruim (ca. 142 vierkante meter) en nóg ruimer (ca. 148 vierkante meter). Met drie slaapkamers zijn het ideale opties als u bijvoorbeeld nog inwonende kinderen heeft. Of als u het plezierig vindt wat extra ruimte voor uzelf te hebben, voor een studeerkamer bijvoorbeeld, of een hobbyruimte.


Natuurlijk heeft u een zeer royale woonkamer met open keuken. U heeft er een riant uitzicht over de boulevard en de Zevenhuizerplas. De keuken van het merk LEICHT wordt compleet opgeleverd, inclusief alle apparatuur van Siemens. Ook de inrichting van de badkamer is bij de aankoopprijs inbegrepen. De badkamer heeft standaard een inloopdouche, een toilet en een dubbele wastafel.


Met een balkon van bijna 26 vierkante meter heeft u ook buiten de ruimte. En in de ondergrondse parkeergarage zijn twee plaatsen voor u gereserveerd. De fietsen kunt u veilig stallen in uw eigen berging.

Woningplattegronden