Een appartement met een oppervlakte van ruim 153 vierkante meter: dat zijn ongekende afmetingen! Dit is uw vooruitzicht als u kiest voor een van de appartementen van het type N, gelegen op de tweede, derde en vierde verdieping van Kopenhagen Lakefront. Door de ligging op de hoek heeft u niet alleen extra privacy, ook maken de raampartijen op beide hoeken uw appartement nog lichter.

Type N1

Alles aan uw appartement ademt luxe. U heeft een ruime woonkamer met aansluitende open keuken. Door de grote glazen pui kijkt u ver weg, naar de gezellige drukte op de boulevard of de schittering van de zon op de Zevenhuizerplas. Bij oplevering is uw appartement meteen al voorzien van een uitgebreide LEICHT keuken, compleet met Siemens apparatuur.


De drie slaapkamers geven uw appartement nog meer allure. Dat maakt de overstap naar een appartement al een heel stuk eenvoudiger. U heeft immers de voordelen van gelijkvloers wonen, samengebracht op een woonoppervlakte die vergelijkbaar is met de woning die u achterlaat. Voor extra opbergmogelijkheden is er altijd nog de interne berging.

In de badkamer vindt u standaard een inloopdouche, een bad is optioneel. Ook de badkamer is bij oplevering al compleet, inclusief tegelwerk.


Met twee gereserveerde plaatsen (inbegrepen) heeft u altijd de zekerheid van een parkeerplek in de ondergrondse garage. Fietsen stalt u veilig in uw eigen berging.

Woningplattegronden