Het is het summum van luxe: een penthouse. Privacy en magnifiek uitzicht gegarandeerd! Wel, ook die penthouses zijn te vinden in Kopenhagen Lakefront. Zowel type P1 als type P2 biedt u het voordeel van een topligging en maar circa 126 vierkante meter woongenot. Meer dan genoeg om ook nog het voordeel van drie slaapkamers te kunnen bieden.

Type P1 en P2

Beide penthouses vindt u op de vijfde – en tevens bovenste – woonlaag van Kopenhagen Lakefront. Vanaf die hoogte geniet u elke dag van een prachtig uitzicht. Op de voorgrond de gezelligheid van de boulevard, daarachter de spiegeling van de Zevenhuizerplas. Met veel glas in uw penthouse ervaart u dat levende schilderij nog eens extra.

De woonkamer is ruim, met een oppervlakte van ca. 50 vierkante meter. Die vormt één geheel met de open keuken. Uw penthouse wordt compleet opgeleverd met een luxe keuken van het merk LEICHT, inclusief Siemens inbouwapparatuur. Met drie slaapkamers heeft u de mogelijkheid thuis een werkkamer in te richten. Of een kamer te benutten voor een hobby of een logé.

De badkamer, die ook compleet afgewerkt wordt opgeleverd, is standaard voorzien van een inloopdouche.

Vanaf uw balkon van bijna 20 vierkante meter heeft u hetzelfde inspirerende panorama. Met twee gereserveerde parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage is het nooit meer zoeken naar een plekje voor de auto’s. Uw eigen berging bevindt zich ook ondergronds,met voldoende ruimte voor de fietsen en andere spullen die u uit het zicht wilt opbergen.