Een woonkamer die bij bezoekers meteen bewondering oproept. (‘Wat een enorme ruimte!’) De luxe van vier slaapkamers. De privacy van een eigen dakterras. En de exclusiviteit van een topligging. Het zijn de pre’s als u uw oog laat vallen op het enige type P3 penthouse, gelegen op de uiterste hoek van de vijfde woonlaag van Kopenhagen Lakefront.

Type P3

Aan alles wat een appartement tot een penthouse maakt, is bij type P3 voldaan. Van afmetingen tot afwerking. En van toplocatie tot uitzicht. Kortom: een penthouse dat alleen in de overtreffende trap te beschrijven valt.


Wat zou u denken van een woonkamer met keuken, die maar liefst ca. 60 vierkante meter beslaat? Door de grote glazen pui valt het daglicht ongehinderd naar binnen. En als u naar buiten kijkt, geniet u van het buitenleven op de boulevard of de golfbewegingen van de Zevenhuizerplas.


Bij oplevering is uw penthouse al voorzien van een luxe keuken van het merk LEICHT, compleet met alle moderne inbouwapparatuur van Siemens. De vier slaapkamers maken het u makkelijk als u nog een zoon of dochter in huis heeft, of wanneer u regelmatig bezoek ontvangt dat graag wil blijven slapen. De interne berging is er voor alles wat u graag opbergt. Uw penthouse wordt opgeleverd met twee badkamers en twee aparte toiletten.


Uw dubbele buitenverblijf is al even indrukwekkend. Het woningbrede dakterras dat bij uw penthouse hoort, is niet minder dan 72 vierkante meter groot. Aan de voorzijde heeft u bovendien een balkon van 36 vierkante meter. Het is de ruimte van een tuin, zonder het bijbehorende onderhoud. Hier kunt u met gemak lounge- en tuinsets neerzetten om te genieten van mooie dagen en lange avonden.

Woningplattegronden