De appartementen van het type R2 zijn gelegen in Kopenhagen Tower. Die ligging is meteen een belangrijk pluspunt: de appartementen zijn gesitueerd op de etages 7 tot en met 21. U kijkt dus ver weg vanuit uw appartement, niet alleen over de boulevard en de plas, maar ook over de verre omgeving van Nesselande.

Type R2

Plezierig is ook dat de appartementen van het type R2 drie slaapkamers hebben. Temeer omdat de appartementen met een gebruiksoppervlakte van ca. 103 vierkante meter gerust riant genoemd mogen worden. Die allure ziet u vooral terug in de grote woonkamer, die één geheel vormt met de open keuken.

Uw keuken van het merk LEICHT is meteen al volledig ingericht met inbouwapparatuur van Siemens. Net als de badkamer overigens, die standaard is voorzien van een inloopdouche en tegelwerk. De interne berging fungeert als opslagruimte en opstelplaats voor de wasmachine en droger. Buitenplezier is gegarandeerd op het grote, diepe balkon van 26 vierkante meter. U geniet er niet alleen van de zon, maar ook van het imposante uitzicht, dat kilometers ver reikt!

Als autobezitter bent u ongetwijfeld blij met de parkeerplaats die in de ondergrondse berging al voor u gereserveerd is. Op die laag zijn ook de bergingen voor de fietsen te vinden.

Woningplattegronden