Voor welk woningtype kiest u?

Lakefront

Type L1

Wonen in een gelijkvloers appartement, zonder trappen te hoeven lopen. En toch met genoeg ruimte om u heen en twee slaapkamers. Fijn als u extra ruimte nodig heeft voor een werkkamer, uw hobby of logerende kleinkinderen. De appartementen van het type L vindt u op de eerste tot en met vierde etage van Kopenhagen Lakefront.

Lakefront

Type M

Wilt u het liefst verhuizen naar een appartement, comfortabel en gelijkvloers? Maar kost het u moeite om afscheid te nemen van de ruimte in uw huidige woning? Kies dan voor een van de appartementen van het type M. Die bieden u het gemak van maar liefst drie slaapkamers!

Lakefront

Type N1

Een appartement met een oppervlakte van bijna 155 vierkante meter: dat zijn ongekende afmetingen! Dit is uw vooruitzicht als u kiest voor een van de appartementen van het type N, gelegen op de tweede, derde en vierde verdieping van Kopenhagen Lakefront. Door de ligging op de hoek heeft u niet alleen extra privacy, ook maken de raampartijen op beide hoeken uw appartement nog lichter.

Lakefront

Type P1 P2

Het is het summum van luxe: een penthouse. Privacy en magnifiek uitzicht gegarandeerd! Wel, ook die penthouses zijn te vinden in Kopenhagen Lakefront. Zowel type P1 als type P2 biedt u het voordeel van een topligging en maar liefst 126 vierkante meter woongenot. Meer dan genoeg om ook nog het voordeel van drie slaapkamers te kunnen bieden.

Lakefront

Type P3

Een woonkamer die bij bezoekers meteen bewondering oproept. (‘Wat een enorme ruimte!’) De luxe van vier slaapkamers. De privacy van een eigen dakterras. En de exclusiviteit van een topligging. Het zijn de pre’s als u uw oog laat vallen op het enige type P3 penthouse, gelegen op de uiterste hoek van de vijfde woonlaag van Kopenhagen Lakefront.

Tower

Type R2

De appartementen van het type R2 zijn gelegen in Kopenhagen Tower. Die ligging is meteen een belangrijk pluspunt: de appartementen zijn gesitueerd op de etages 7 tot en met 21. U kijkt dus ver weg vanuit uw appartement, niet alleen over de boulevard en de plas, maar ook over de verre omgeving van Nesselande.