Wonen in Nesselande

De meest onderscheidende
nieuwbouwwijk van Nederland.

Het is een van de meest onderscheidende nieuwbouwwijken van Nederland. Misschien wel omdat Nesselande zo’n bijzondere opzet heeft, als badplaats ver van zee met een eigen boulevard en een strand. En ongetwijfeld ook door de overvloedige natuur in de directe omgeving. Aan de ene kant de Zevenhuizerplas, aan de andere kant de uitgestrekte weilanden van het Groene Hart maar ook bent u binnen 20 minuten in het centrum van Rotterdam met openbaar vervoer of auto.

Newport Nesselande

Nesselande is al 20 jaar een geliefde wijk. Kopenhagen maakt onderdeel uit van Newport Nesselande. Samen met de in 2009 opgeleverde woontorens Miami, Barcelona en winkelcentrum ‘Boulevard Nesselande’, vormt Kopenhagen hét centrum van Nesselande.

In het winkelcentrum vindt u zo’n dertig winkels met alles wat u dagelijks nodig heeft en geen zin om te koken? Boulevard Nesselande heeft verschillende restaurants met gezellige terrassen. Parkeren doet u in de ondergrondse parkeergarage waar voor bewoners en bezoekers zo’n 700 parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Uiteraard zijn de parkeerplaatsen voor bewoners gereserveerd in een apart afgesloten deel van de garage zodat u veilig én op een vaste plek uw auto parkeert.  Het strand en de boulevard voor de deur maken wonen in Newport Nesselande uniek!

Bereikbaarheid

Niet geslaagd in het winkelcentrum van Newport Nesselande? Dan vindt u het wellicht in een van de steden in de directe omgeving. Het centrum van Rotterdam voorop, dat eenvoudig te bereiken is met de auto, het metronetwerk of de bus. Via de uitvalswegen en de A20 die langs Nesselande loopt, is er ook een snelle verbinding met Den Haag, Gouda, Utrecht en andere steden.