BOUWEN

Super snel

Bijzonder aan Ninox2 is de manier waarop het gebouwd wordt. Dit betekent dat je super snel kan wonen! Daarom is de manier van verkopen iets aangepast. Je hebt nu de onlinebrochure voor je, zodat wij je goed kunnen informeren over Ninox2. Het handige is dat je je gelijk kunt inschrijven (dit kan middels de link die je ontvangen hebt in je mailbox) op het huis dat je mooi vindt.


Heb je nog vragen naar aanleiding van deze brochure? Op 29 april organiseren wij een Meet&Greet waar alle specialisten van Ninox2 voor je klaarstaan om jouw vragen te beantwoorden. Krijg je na de inschrijving een woning toegewezen? Dan neemt de makelaar nog alles een keer rustig met je door, zodat je een weloverwogen besluit kan maken. Ben je verliefd? Verkocht! Je zet je handtekening onder de koopovereenkomst en daarmee begint het avontuur.

Maak je keuzes

Direct na het tekenen van de koopovereenkomst moeten er belangrijke keuzes gemaakt worden. Dit is nodig omdat jouw woning van tevoren in een fabriek wordt gemaakt en op de bouw alleen nog in elkaar gezet wordt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een uitbouw of misschien een ander badkamer of keuken. De kopers begeleider van Plegt-Vos (de aannemer) die helpt je hierbij.

Je kijkt, past aan en als het huis precies is zoals jij wilt, gaan ze in de fabriek aan de slag om de delen van jouw huis te fabriceren. Het huis wordt op locatie in elkaar gezet. Dit gaat razendsnel, dus begin maar met inpakken.