BLOK 2

Dit mooie rijtje met slechts 4 woningen staat haaks op het speelveld. Ben je ook zo gecharmeerd van die overstekende dakranden en roedes in de ramen? Deze woningen zijn trouwens niet alleen heel mooi om te zien, ze zijn ook nog eens heel ruim, energiezuinig en comfortabel.

De riante tuinen liggen op het westen en dat betekent dat je van de middag tot de late avond van de zon kunt genieten op een mooie dag. Deze woningen hebben een breedte van 5,70 en zijn ruim 10 meter diep, waardoor je lekker de ruimte hebt. Loop door je voortuin met groene haag naar binnen. De hal is mooi verlicht en brengt je in de woonkamer met open keuken. De keuken ligt aan de voorzijde van het huis. Via het keukenraam kijk je leuk de straat in. De woonkamer is tuingericht en heeft een grote raampartij.

"
Tot laat genieten van de avond zon in de tuin!

Op de verdieping zijn er 3 goede slaapkamers en een ruime badkamer. Op de vrij indeelbare zolder kun je nog 1 of 2 extra kamers bijmaken.


In dit rijtje zijn niet alle huizen identiek. Bouwnummer 8 heeft een erker en bouwnummer 9 heeft een topgevel en is iets dieper. Door de topgevel heb je meer ruimte op zolder.

BEKIJK UW
NIEUWE WOONKAMER
IN 360 GRADEN