Koers bepalen naar uw nieuwe thuishaven!

Bent u klaar voor de reis naar uw ultieme droomwoning?


Kies nu alvast uw favoriete woning in deze digitale brochure en schrijf u in als belangstellende. Dan houden wij u op de hoogte over de start verkoop, de toewijzingsprocedure en alle verdere bijzonderheden.

- Bekijk het aanbod
- Schrijf u in en blijf op de hoogte

Stap 1

Welke woning past bij u?

U bent al goed op weg. U heeft inmiddels een goed beeld gekregen van Oranje Nassau Kades en u bent enthousiast. Nadat de online start verkoop is begonnen, komt alle relevante informatie op de website. U vindt hier onder andere de prijslijst en de verkooptekeningen. In uw mail ontvangt u een persoonlijke link naar het officiële online inschrijfformulier. Als u uw keuze heeft gemaakt, dan kunt u zich via deze link inschrijven. Heeft u nog vragen? Dan kunt u terecht bij een van onze specialisten tijdens de Meet & Greet en uw uiteindelijke keuze vastleggen via het inschrijfformulier.


Let op dat u het bouwnummer vermeldt op uw inschrijfformulier, anders wordt u niet meegenomen in de loting.


In deze stap:

· Neem de verkoopdocumentatie door

· Kom met uw vragen langs tijdens de Meet & Greet

· Schrijf voor de sluitingsdatum online in voor het bouwnummer van de woning(en) waarnaar uw voorkeur uitgaat (u ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per mail)

Stap 2

De toewijzing

Het is zover, de inschrijftermijn is gesloten en de woningen worden toegewezen. Indien er meerdere inschrijvingen zijn op één bouwnummer, wordt er toegewezen door middel van loting. Binnen enkele dagen nadat de woningen zijn toegewezen, ontvangt u bericht van de makelaar of u een woning heeft toegewezen gekregen. Dan ontvangt u een uitnodiging van de makelaar voor een eerste gesprek.

In deze stap:
· U heeft een bouwnummer toegewezen gekregen
· U ontvangt een uitnodiging voor een gesprek met de makelaar

Stap 3

Verkoopgesprek bij makelaar

Als voorbereiding op uw gesprek met de makelaar, neemt u de brochure, tekeningen en stukken van uw bouwnummer goed door. Tijdens het gesprek worden deze en de concept koopovereenkomst, splitsingsakte, technische omschrijving met u doorgenomen. Deze gegevens ontvangt u aan het eind van het gesprek op een USB, dit is uw digitale kompas.

In deze stap:

· Inlezen in uw bouwnummer

· Afspraak bij de makelaar

· Huiswerk voor uw vervolgafspraak

Stap 4

Tweede gesprek bij de makelaar

Bent u nog steeds enthousiast over de woning? Dan wordt u uitgenodigd voor een tweede gesprek bij de makelaar. Tijdens dit gesprek worden uw eventuele laatste vragen beantwoord. Uiteraard is het ook tussen de afspraken door mogelijk om contact te hebben. Wilt u overgaan tot koop? Dan kan de koopovereenkomst tijdens dit gesprek worden ondertekend en bent u officieel eigenaar van een woning in Oranje Nassau Kades, gefeliciteerd!


In deze stap:·

• Stukken lezen

• Tweede afspraak bij makelaar

• Tekenen koopovereenkomst

Stap 5

Woonadvies

Tijdens het proces naar de start bouw, moet u diverse keuzes maken voor uw toekomstige woning. Wilt u het ontwerp van de keuken aanpassen? Ander tegelwerk of sanitair in de badkamer of een indelingswijziging? Tijdens uw gesprek met de kopersadviseur en de showroom specialisten, wordt u begeleid langs alle mogelijke keuzes.


U wordt vanzelf uitgenodigd voor een afspraak met een van de specialisten.


In deze stap:
• Welke opties wenst u in uw woning?
• Keuken ontwerp aanpassen via Eigen huis?
• Sanitair en tegelwerk aanpassen?
• Controle opties op tekening
• Akkoord geven op gekozen opties

Stap 6

70% verkocht

Als 70% van alle woningen verkocht is, geeft de projectontwikkelaar officieel opdracht aan de aannemer en gaan we van start.

In deze stap:
• Bij 70% verkocht wordt er opdracht gegeven voor de bouw

Stap 7

Transport

Met een 'hoera-brief' stellen wij u op de hoogte van het vervallen van de opschortende voorwaarden die in uw koopovereenkomst staan. Als u uw hypotheek rond heeft, ontvangt u van de notaris een uitnodiging voor het transport van uw woning. Bij deze afspraak neemt de notaris de stukken nog eenmaal met u door, na uw handtekening bent u officieel eigenaar van uw nieuwe woning. Gefeliciteerd!

In deze stap:
· U ontvangt de 'hoera brief' na het vervallen van de opschortende voorwaarde
· Binnen de financieringstermijn uw hypotheek organiseren
· Afspraak bij notaris

Stap 8

Bouwen

Er is gestart met de bouw! Dit vieren wij samen met u en de aannemer op de bouwplaats. U betaalt uw woning niet in een keer, dit wordt gedaan in stappen. Naarmate de bouw vordert, ontvangt u een factuur voor de betreffende termijn. Wilt u weten welke termijn bij welke fase wordt gefactureerd, kijk dan in de koop- en aanneemovereenkomst.

In deze stap:
· Bij aanvang van de bouwwerkzaamheden wordt op de bouwlocatie een officieel feestelijk moment georganiseerd voor alle kopers
· Gedurende de bouw ontvangt u regelmatig updates over de bouw
· Tijdens de bouw, kunt u al in uw woning komen kijken, er worden meerdere kijkmomenten gepland
· U ontvangt facturen in termijnen gedurende de bouw

Stap 9

Oplevering

De oplevering komt in zicht, de verhuiswagen kan bijna voorrijden. Maar eerst moet de woning nog worden opgeleverd. Samen met de uitvoerder loopt u door de woning om te zien of alles naar wens is. Daarna ontvangt u de sleutel van uw woning.

Het genieten van uw nieuwe woning kan beginnen, van harte gefeliciteerd met uw prachtige woning!