Het mooiste sanitair en tegelwerk

Dat vind je bij Homestudios

Alle woningen worden geleverd met sanitair en tegelwerk, maar bij Homestudios zijn er diverse mogelijkheden om de uitstraling van het sanitair en tegelwerk in de woning te laten aansluiten bij jouw wensen en woonstijl. Eigentijdse en scherp geprijsde pakketten Wil je een complete en evenwichtig gestylede badkamer en toiletruimte(s)? Zonder keuzestress, woonklaar bij oplevering én voor een scherpe pakketprijs met een prijsvoordeel ten opzichte van alle losse onderdelen? Kijk dan eens naar de badkamers die onze interior designers Jann en Victor en badkamerspecialisten Alice en Paul van Homestudios voor je hebben samengesteld. Je kunt deze badkamers en bijbehorende toiletruimte(s) in één keer kiezen voor jouw woning; dus geen keuzestress, maar wel een complete en eigentijdse badkamer en toiletruimte(s), waarin design en functionaliteit hand in hand gaan.

Ontdek hier de badkamers van Jann, Victor, Alice en Paul voor jouw favoriete woningen op Mijn Homestudios

Zelf keuzes maken uit het uitgebreide Homestudios assortiment

Als je persoonlijke accenten wil aanbrengen in de uitstraling van de badkamer en toiletruimte(s) in de woning, kun je zelf keuzes maken uit het Homestudios assortiment sanitair en tegelwerk. Bekijk het assortiment online op Mijn Homestudios voor Parkrijk de Lanen fase 2. Nadat je het koopcontract hebt getekend, nodigt de woonadviseur je uit voor een bezoek aan het Homestudios experience center. Daar kun je jouw keuzes uit het Homestudios assortiment met de woonadviseur bespreken. Ontdek hier het Homestudios assortiment sanitair en tegelwerk op Mijn Homestudios

Casco oplevering*

Als je je sanitair en tegelwerk bij een externe showroom wilt afnemen en na oplevering wilt laten aanbrengen, is het in sommige gevallen (afhankelijk van het nieuwbouwproject en woningtype) mogelijk om het sanitair en tegelwerk in jouw woning casco te laten opleveren. Op Mijn Homestudios vind je terug welk bedrag je retour ontvangt wanneer je kiest voor een casco oplevering. Daarnaast lees je daar ook de voorwaarden voor een casco oplevering van het sanitair en tegelwerk. Ontdek hier het Homestudios assortiment sanitair en tegelwerk op Mijn Homestudios

*Let op: de makelaar (en later ook de woonadviseur) kan je vertellen of een casco oplevering van sanitair en tegelwerk voor jouw woning mogelijk is.

* De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en geven een impressie weer. Het aanbod van Homestudios kan hiervan afwijken.