Alle ruimte om te doen
waar jij energie van krijgt.

Parkrijk De Lanen

De energie van De Lanen

Kinderen die spelen in een veilige omgeving, volwassenen die naar hartenlust sporten, wandelen, socializen of eropuit trekken … Parkrijk De Lanen geeft iedereen de ruimte om te doen waar hij of zij energie van krijgt. Met de steden Rijswijk, Den Haag, Rotterdam en Delft binnen handbereik, je dagelijkse faciliteiten om de hoek en het Wilhelminapark als achtertuin. Kortom: jouw woonomgeving als een veelzijdige en bruisende energiebron. Met een weelde aan groen, natuur, activiteiten en sociale contacten. Dat is nou de rijkdom van Parkrijk.

Duurzaam wonen in een groene en gevarieerde omgeving

Het woningaanbod van Parkrijk De Lanen Fase 2 bestaat uit twee verschillende woningtypen: 36 ideale gezinswoningen en 10 Laanwoningen XL. Beide woningtypen zijn toekomstbestendig gebouwd en uiterst duurzaam. Zo zijn ze uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen.

Wonen in deze energiezuinige woningen betekent dat je fors bespaart op energiekosten. Bovendien kun je rekenen op een veilig, aangenaam en constant binnenklimaat. Een heerlijk vooruitzicht waarmee je jezelf en het milieu een plezier doet.

Daarnaast heeft ieder woningtype zijn eigen, hedendaagse ornamentiek, zoals dakoverstekken, luifels, kaderelementen en kunststenen gevelbekleding. De kleurstelling van kozijnen is subtiel zodat de steen mooi tot z’n recht komt. Tenslotte is er veel aandacht voor de vormgeving van de tuinen en erfgrenzen. Achtertuinen hebben privacy door hoge groenschermen en voor- en zijtuinen zijn mooi beplant met diverse haag- en grassoorten.