Keukens Laanwoningen


De keuken is de plek waar je gezellig samen komt om te koken, een plek waar je de dag met elkaar doorneemt en gezellig bijkletst met vrienden of familie. Met dit in gedachten is de keuken voor jouw nieuwe woning ontworpen. In de basis al compleet. De Laanwoningen zijn voorzien van een moderne keuken met inbouw apparatuur van Whirlpool en afhankelijk van het type Laanwoning voorzien van een rechte- of parallelopstelling. Eigen wensen kunnen desgewenst doorgevoerd worden in de showroom van KeukenVision in Naaldwijk. Parkrijk - De Lanen, alle ruimte om te genieten in jouw nieuwe keuken!

Laanwoning L


De Laanwoning L is voorzien van een moderne rechte keukenopstelling met apparatuur van Whirlpool. De keuken is voorzien van:


- vaatwasser

- combimagnetron

- inductiekookplaat

- koelkast

- recirculatie wasemkap


Laanwoning XL en XXL


De grootste woningen in De Lanen zijn uitgerust met een mooie, luxe parallel keukenopstelling met eveneens apparaten van Whirlpool. De keuken is voorzien van o.a.:


- vaatwasser

- combimagnetron

- inductiekookplaat

- koelkast

- recirculatie wasemkap

Sanitair Laanwoningen


Bent u van de snelle douche? Of gaat u voor een uitgebreide wellness beleving? Hoe dan ook, alles is mogelijk in een badkamer van Parkijk - De Lanen. Standaard is de badkamer als basis voorzien van hoogwaardig en modern sanitair en tegelwerk. Uw badkamer helemaal naar eigen smaak inrichten? Dat is natuurlijk ook mogelijk!