Ontdek Rijswijk

In Parkrijk - De Lanen woon je op een veelzijdige prachtlocatie in RijswijkBuiten. Deze wijk ligt net buiten de drukke periferie van Delft en Rijswijk, met de nabijheid van beide stadscentra als voordeel. Snel naar je werk of eropuit? Via de Prinses Beatrixlaan zit je binnen een paar autominuten op de - inmiddels doorgetrokken - A4 naar Den Haag, Rotterdam en de rest van de Randstad. Het OV is in Parkrijk ook nooit ver weg met de stations van Rijswijk en Delft op fietsafstand.

De Lanen, jouw
bron van energie

Parkrijk in RijswijkBuiten wordt de etalage van aantrekkelijk wonen in de Randstad. Buiten, maar toch stedelijk. De duurzame nieuwbouwwoningen in het nieuwste deel van RijswijkBuiten, Parkrijk - De Lanen, zijn stuk voor stuk royaal met een individuele uitstraling en voorzien van alle moderne gemakken. En dankzij de mix van architectuurstijlen ontstaat er een speelse en vriendelijke diversiteit in het straatbeeld. In jouw directe woonomgeving waar je helemaal thuis bent.

Parkrijk - De Lanen nodigt uit tot spelen, sporten en ontdekken. Simpelweg omdat de omgeving alles in zich heeft om je prettig, fit en veilig te voelen. Een stukje Nederland dat zó veelzijdig is dat je elke dag anders kunt inkleuren. Of je nu alleen, met vrienden of je kinderen bent. Zo’n plek waar alles wat je zoekt zó dichtbij is. Parkrijk - De Lanen is jouw bron van energie waar wonen genieten wordt...

Parkrijk - De Lanen, met alle energie om te spelen, sporten en ontdekken.

RijswijkBuiten

De energie van Parkrijk - De Lanen

Parkrijk - De Lanen is een wijk met een stedelijk karakter waar veel aandacht is voor groen en beleving. Dit wordt benadrukt door het prachtige Wilhelminapark dat op loopafstand ligt, met fraaie bomen, paden en waterpartijen. Dit recent opgeknapte stadspark is de place to be voor natuurliefhebbers, sporters en recreanten. En het kan straks jouw achtertuin zijn.

Natuurlijk is er ook aan andere groene eigenschappen gedacht. In Parkrijk - De Lanen worden de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid toegepast. Meer hierover lees je verderop in dit magazine.

RijswijkBuiten, een wijk vol nieuwe energie

Parkrijk - De Lanen