Tijdlijn

We houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Parkrijk - De Lanen.
Op deze pagina vind je tevens alle belangrijke data omtrent het project.
Houd deze pagina dus goed in de gaten.

20-24 januari 2020

Toewijzing woningen

De inschrijftermijn van de Voorverkoop van fase 1 loopt t/m maandag 13 januari 17.00 uur. De toewijzing vindt plaats tussen 20 en 24 januari. Indien je een woning toegewezen krijgt, word je uitgenodigd voor een optiegesprek waar je de definitieve verkoopprijs van je woning ontvangt en uitgebreide toelichting krijgt op het wonen in De Lanen.

13 januari 2020

Uiterlijk aanleveren inschrijfformulier

Vul het inschrijfformulier in en voeg de financiële toetsing bij. Lever beide formulieren uiterlijk maandag 13 januari 17.00 uur a.s. in bij één van de makelaars op kantoor of verzend ze per e-mail. De contactgegevens van de makelaars staan op het inschrijfformulier

dat je op 14 december ontvangt.

14 december 2019

Start voorverkoop woningen

Op zaterdag 14 december tussen 11.00 en 13.00 uur gaat de Voorverkoop van fase 1 Parkrijk De Lanen van start in het informatiecentrum van RijswijkBuiten aan de Van Rijnweg 3B te Rijswijk. Ons team staat voor je klaar met informatie over de woningen en natuurlijk uitleg over de procedure. Het is ook mogelijk om de bouwplaats van De Lanen aan de Laan van Het Haantje te bezoeken! Deze wordt gezellig aangekleed zodat je onder het genot van een warme chocolademelk vast kunt wegdromen over jouw mogelijke nieuwe woonstek. Vervoer van en naar de bouwplaats wordt geregeldvanaf het Informatiecentrum.

1 november 2019

Aankondiging Parkrijk - De Lanen

Parkrijk De Lanen in RijswijkBuiten geeft iedereen de ruimte om te doen waar hij of zij energie van krijgt. Met de steden Rijswijk, Den Haag, Rotterdam en Delft binnen handbereik, je dagelijkse faciliteiten om de hoek en het Wilhelminapark als je achtertuin. Kortom: jouw directe woonomgeving als een veelzijdige en bruisende energiebron. Met een weelde aan groen, natuur, activiteiten en sociale contacten. Dat is nou de rijkdom van Parkrijk en de energie van De Lanen! In fase 1 worden 67 prachtige woningen ontwikkeld in twee varianten: 35 statige Laanwoningen en 32 woningen van het concept MorgenWonen.