Over de woningen

Lanenrijk fase 1B2 bestaat uit 2 verschillende woningtypen; herenhuizen en appartementen. Alle woningen zijn gasloos en krijgen een eigen lucht-water-warmtepomp. Deze zorgt voor warm water en verwarmt de woning door middel van vloerverwarming. Ook is elke woning

voorzien van een aantal zonnepanelen.


Daarnaast zijn de woningen makkelijk aan te passen aan jouw eigen woonwensen. Wil je een grotere woonkamer, een extra dakraam of op zolder een slaapkamer creëren? In veel gevallen kan dat! Deze en nog veel meer mogelijkheden kun je bespreken met de woonadviseur.

Tijdloos elegant keukendesign

Tegenwoordig is de keuken dé gezellige plek in huis. Een warme sfeervolle woonkeuken met grote eettafel. Een gezellig kookeiland, of een bar. Waar alle hectiek na een lange school- of werkdag van je afglijdt.

De woningen in Lanenrijk worden standaard voorzien van een mooie keuken met Bruynzeel apparatuur. Tijdloos elegant en modern keukendesign. De beste combinatie van vakmanschap en de nieuwste technologie. In overleg is het mogelijk de standaard keuken aan te passen aan jouw individuele wensen. Bijna alles is mogelijk.

Bijna alles is mogelijk — aangepast aan jouw individuele wensen

Sanitair met een mooie uitstraling

De woningen worden standaard voorzien van vloerverwarming. De toiletten en de badkamers krijgen mooi tegelwerk en sanitair. Het sanitair is van het merk Ideal Standard en zorgt voor een fraaie uitstraling die past bij Lanenrijk. Ook voor het tegelwerk en het sanitair geldt dat we een en ander kunnen aanpassen aan jouw individuele wensen. De betrokken woonadviseur kan hierover meer informatie geven.


Op www.nieuwbouwweespersluis.nl/documenten vind je meer informatie over de keuken en het sanitair.