Rietzanger

Rietzanger

  • 14 bijzondere herenhuizen met een oppervlakte van 126 tot 147 m²
  • De woningen liggen op 2 verschillende plekken in het gebied: met uitzicht over het water of uitzicht over groen voor de deur
  • Een tuin op het noordwesten of zuidwesten
  • Alle woningen hebben een bijzondere erker
  • Enkele herenhuizen hebben ook een mooie dakkapel aan de voorkant
  • De kavelgrootte varieert van 95 tot 201 m²

Bijzondere erkers

De ruime herenhuizen van 126 – 147 m² hebben een prachtige lichte baksteen met fraaie withouten erkers en contrasterende rode deur. De 4 hoekwoningen zijn uitgevoerd in een torentje en hebben antraciet stalen kantwerk en extra grote zolderverdieping. De herenhuizen hebben allemaal een fijne tuin op het noordwesten of zuidwesten met berging. De huizen hebben een open keuken met luxe Bruynzeel apparatuur en tegelwerk en sanitair van Ideal Standard.


Prachtige erkers

Alle herenhuizen hebben een of meerdere prachtige erkers. Een aantal woningen heeft deze in de masterbedroom aan de voorzijde van de woning. Deze zorgt voor een extra lichte slaapkamer en meteen een leuk zitje! Er zijn 2 hoekwoningen met op de 1e en 2e verdieping een erker aan de zijkant van de woning. Hierdoor kijk je vrij uit over de straat. Enkele herenhuizen hebben een dakkapel aan de voorkant van het huis.


De Rietzanger is een herenhuis vanaf € 489.000 v.o.n.

Rietzanger

— begane grond met tuin —

Rietzanger

— begane grond —

Rietzanger

— 1e verdieping —

Rietzanger (tussenwoning)

— 2e verdieping —

Rietzanger (hoekwoning)

— 2e verdieping —

Meer informatie

Op www.nieuwbouwweespersluis.nl/documenten vind je meer informatie en meer plattegronden en uitvoeringen van de woningtypes.