Wonen (dicht) aan de Gouw in de Oeverloper

HERENHUIS BEUKMAAT 5,4 METER

In de Oeverloper woon je heerlijk (dicht) aan het water. Er zijn vier herenhuizen op een hoek en zeven in een rij. Alle met een bijzondere verschijningsvorm, want geen herenhuis is gelijk. Er zijn herenhuizen met een erker aan de zijgevel (bnr. 45) of aangebouwde berging aan de woning (bnr. 50). De herenhuizen hebben een hoekkeuken aan de voorzijde van de woning, waardoor je een ruime leefkeuken creëert. Sommige herenhuizen hebben een puntdak en een ‘raket’ aan de voorgevel (bnrs. 46 en 49), andere herenhuizen hebben ook een raket aan de zijgevel (bnrs. 50 en 55). Er is zoveel keuze, dat eenieder zijn perfecte woning vindt.


Specificaties Elf Herenhuizen (blok 9 en 10) Beukmaat 5,4 meter Woningoppervlakte 130 - 140 m² Kavels 116 – 211 m² Drie of vier slaapkamers Separaat toilet 1e verdieping Losse of aangebouwde berging (bnr. 50) Eén parkeerplaats op mandelig terrein (gezamenlijk eigendom, m.u.v. bnr. 50) Tuin op het zuiden (blok 9) of westen (blok 10)

Blok 9

Sfeerplattegronden

De plattegronden hieronder zijn sfeerplattegronden. Deze geven je een beeld van de mogelijkheden. Voor de basisplattegronden en meer contractdocumenten klik op de onderstaande button.

Begane Grond - bnr. 50

Eerste verdieping - bnr. 50

Tweede verdieping - bnr. 50

Tuin - bnr. 50

‘Hier is het heerlijk wonen (dicht) aan het water’

Blok 10

Begane grond - bnr. 52

Eerste verdieping - bnr. 52

Tweede verdieping - bnr. 52

Tuin - bnr. 52

Meer informatie op www.nieuwbouwweespersluis.nl