Homestudios

Jouw perfecte woningontwerp

In het Homestudios Experience Center in Utrecht kom je ogen en oren te kort. Hier word je compleet ontzorgd door jouw eigen woonadviseur én de Homestudios specialisten. Zij nemen je mee door de interactieve Kennisstudio waar je kunt voelen, proeven en uitproberen. Laat je verrassen in de Inspiratiestudio door de 11 op ware grootte nagebouwde én ingerichte modelwoningen.

Van A tot Z ontzorgd

In Homestudios kun je van A tot Z helemaal ontzorgd worden en jouw woning turn key op laten leveren. Compleet met afgewerkte wanden, vloer, verlichting, keuken, badkamer en gordijnen. Uiteraard is het ook mogelijk om veel zelf te doen en je alleen te laten adviseren over het ontwerp van je woning. Alles is mogelijk!

Homestudios zorgt ervoor dat jouw huis meteen aanvoelt als

thuis

Jouw ideale keuken

Alle woningen in Lanenrijk 2A2 worden opgeleverd met een luxe keuken. Maar maatwerk is natuurlijk ook een optie, want de ideale keuken is voor iedereen anders. Hoe jouw ideale keuken eruit ziet, hangt af van flink wat variabelen. De samenstelling van je gezin en bijvoorbeeld wat voor type kok je bent. Als toekomstige bewoner van Lanenrijk 2A2 heb je bij Homestudios alle vrijheid om een keuken naar jouw wensen, smaak en budget samen te stellen. In de kookstudio geeft een chefkok kookworkshops om alle hightech keukensnufjes en -apparatuur uit te proberen. Met die kennis op zak maak je vervolgens, onder begeleiding van een kundig keukenadviseur, persoonlijke keuzes voor een keuken die bij jou past.

Badkamer naar wens

Alle woningen in Lanenrijk 2A2 worden compleet geleverd met sanitair en tegelwerk. De mogelijkheden om het sanitair aan te laten sluiten op jouw woonsituatie, wensen en smaak zijn eindeloos. Maak de nodige aanpassingen om het dagelijkse spitsuur in de badkamer soepel(er) te laten verlopen, of creëer een wellness centrum in jouw eigen woning. In de Kennisstudio kun je met je eigen handen bijvoorbeeld het verschil voelen tussen een waterbesparende douche en een regendouche. Zo ervaar je wat er allemaal mogelijk is en stem je het sanitair en tegelwerk samen met één van onze badkamerspecialisten volledig af op jouw wensen.