Heerlijk ontspannen aan het water in de Albatros

TWEE-ONDER-EEN-KAP VILLA TYPE G-XL

Exclusieve twee-onder-een-kapvilla's met een extra brede living van bijna liefst 6,4 meter (binnenmaat) én een royale tuin aan het water. Deze prachtige villa’s zijn rijk gedecoreerd en hebben een unieke verschijning wat betreft gevelindeling en de kleur van het metselwerk, de baksteen en de kozijnen. De zes bijzondere donkerbruine villa’s hebben aan de voorzijde een klein ‘raket’ en aan de keuken prachtige openslaande deuren (bnrs. 91 t/m 96). De vier andere villa’s hebben een lichtbruine baksteen en groot ‘raket’ aan de voorzijde. Alle villa’s hebben vijf slaapkamers én een stenen aangebouwde berging. De ruime living met een plafondhoogte van bijna 3 meter, heeft openslaande deuren naar de royale tuin. Hier kom je heerlijk tot rust aan het water!


Specificaties Tien twee-onder-een-kapvilla's Woningoppervlakte 179 - 181 m² Kavels 287 m² Keuken voorzijde Vijf ruime slaapkamers en een grote speel- en opbergzolder Separaat toilet op de 1e verdieping Aangebouwde stenen berging Twee parkeerplaatsen op eigen terrein Tuin op het westen aan het water

Bouwnummers van links naar rechts: 98, 97

Sfeerplattegronden

De plattegronden hieronder zijn sfeerplattegronden. Deze geven je een beeld van de mogelijkheden. Voor de basisplattegronden en meer contractdocumenten klik op de onderstaande button.

Begane Grond - bnr. 96

Eerste verdieping - bnr. 96

Tweede verdieping - bnr. 96

Tuin - bnr. 96

Bouwnummers van links naar rechts: 92, 91

Begane grond - bnr. 98

Tuin - bnr. 98

Tweede verdieping - bnr. 98

Tuin - bnr. 98

Meer informatie op www.nieuwbouwweespersluis.nl