Ontspannen wonen aan de Gouw in de Zeearend

VRIJSTAANDE VILLA TYPE M4

Deze villa ligt aan de noordkant van Lanenrijk 2A2, met aan de ene zijde water en aan de andere zijde de Gouw, het meer middenin Weespersluis. Hierdoor kijk je fantastisch weg over het water! Dit benadrukt het gevoel dat je op een eiland woont. Wat deze villa extra bijzonder maakt, is de royale erker aan de Gouw. Dat geeft een aangenaam gevoel van vrijheid, privacy en rust. Tot in de kleinste details is nagedacht over de rijke uitstraling van de architectuur van de villa. Aan alle kanten zijn ze met de grootste zorg ontworpen, waardoor er geen voor-, zij- of achterkant bestaat. De sfeer van de Vechtse buitenplaatsen komt in de Zeearend prachtig tot zijn recht.


Specificaties Eén vrijstaande villa Woningoppervlakte 212 m² Kavel 468 m² Keuken voorzijde Royale erker met uitzicht op de Gouw Eén slaapkamer met een balkon met uitzicht over de Gouw Vijf slaapkamers en ruimte voor een extra badkamer op zolder Een ruime vliering Separaat toilet 1e verdieping Klein raket met erker zijgevel Overdekte veranda aan de villa, met uitzicht over het water Aangebouwde berging Twee parkeerplaatsen op eigen terrein Tuin met water aan twee zijdes: op het noorden en westen

Sfeerplattegronden

De plattegronden hieronder zijn sfeerplattegronden. Deze geven je een beeld van de mogelijkheden. Voor de basisplattegronden en meer contractdocumenten klik op de onderstaande button.

Begane grond - bnr. 88

“Dankzij het talud van bijna twee meter, is het heerlijk toeven aan de waterkant”

Eerste verdieping - bnr. 88

Tweede verdieping - bnr. 88

Tuin - bnr. 88

Meer informatie op www.nieuwbouwweespersluis.nl