Twee-onder-een-kapvilla's

Lanenrijk 2A2

De 22 bijzondere semi-vrijstaande twee-onder-een-kapvilla’s liggen aan de rand van Lanenrijk 2A2. Maar liefst 18 van deze villa’s hebben een tuin aan het water. De andere villa's hebben vanaf de voorkant een prachtig uitzicht over het water van De Gouw.

Twee-onder-een-kapvilla’s

De villa's hebben allemaal een heerlijke royale kavel. De villa's met een tuin aan het water hebben de mogelijkheid om een bootje aan te leggen. Dat is rijkdom. Ook aan de indeling van de plattegronden heeft de architect veel zorg en aandacht besteed. Zo hebben alle villa’s een riante woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Ook in de keuken aan de voorkant van de woning vind je prachtige openslaande deuren. Een aantal villa’s heeft zelfs een zogenaamde tuinkamer met openslaande deuren of een lichte erker aan de eetkamer. Dankzij de fraaie verdiepingshoogtes van circa 2,7 meter heb je het rijke gevoel van oude Amsterdamse herenhuizen en grachtenpanden.

Een bootje aan je eigen steiger.

Dat is rijkdom.

Vier unieke verschijningen

Deze bijzondere twee-onder-een-kapvilla’s vind je in vier verschillende types: G, G XL, J en L. De villa’s zijn rijk gedecoreerd en hebben elk hun eigen unieke verschijning wat betreft gevelindeling en de kleur van het metselwerk, de baksteen en het kozijn. Verschillende woningen hebben een luifel boven de deur, mooie authentieke houten geveldetails en fraaie roedeverdelingen in de raampartijen. Ook hebben meerdere woningen een prachtige erker of balkon met een prachtig hekwerk op de eerste verdieping.

Situatie: locaties twee-onder-een-kapvilla’s