Vrijstaande landhuizen

Lanenrijk 2A2

In Lanenrijk 2A2 komen drie imposante vrijstaande landhuizen. Deze fraaie villa’s zijn aan alle zijdes een lust voor het oog en stralen in alle opzichten de rijke beleving van Lanenrijk uit. Elk landhuis heeft een tuin aan het water, mét de mogelijkheid om een sloep aan te leggen.

Vrijstaande landhuizen

Alle drie de landhuizen staan royaal op hun kavel en hebben een tuin aan het water met aan minstens twee kanten vrij zicht. Vanaf hier heb je een fenomenaal uitzicht over het water van De Gouw. In een woord; adembenemend.

Ook aan de plattegronden van deze landhuizen is door de architect veel aandacht besteed. Een fraaie erker verbindt de ruime woonkamer met de keuken. De woonkamer en keuken zijn voorzien van prachtige openslaande deuren, hiermee creëer je een heerlijk gevoel van ruimte en vrijheid. Ook hebben deze woningen extra hoge plafonds van circa 3 meter op de begane grond, voor een nog rijker gevoel.

Geniet

van een fenomenaal uitzicht over De Gouw

Twee unieke verschijningen

De vrijstaande landhuizen vind je in twee prachtige en unieke verschijningen. De landhuizen zijn allemaal rijk gedecoreerd volgens de Fin de siècle architectuurstijl. Prachtige, donkerbruine gevelstenen met rijke details sieren deze landhuizen. Grootse ramen, elegante witte dakoverstekken en verschillende dakkappelen. De variaties zie je terug in de gevelindeling, de rijkheid van de elegante houten dakoverstekken en de grootte van de erkers. Eén van de vrijstaande landhuizen heeft op de eerste verdieping een balkon met een fraai hekwerk. Vanaf hier heb je een adembenemend uitzicht over het water van De Gouw.

Situatie: locaties vrijstaande landhuizen