ThuisinBouwen

Van A tot Z ontzorgd

Om te ontdekken wat jouw villa in Waterrijk 4A3 allemaal te bieden heeft, ga je naar het spectaculaire Inspiratiecentrum in Meerkerk. Hier word je begeleid en compleet ontzorgd door een kopersadviseur van ThuisinBouwen. Het kiezen van een droomkeuken, stijlvol sanitair en tegelwerk én het naar wens aanpassen van jouw villa; ThuisinBouwen adviseert niet alleen, maar neemt je van het begin tot het einde alle zorg uit handen.

One-stop-shop

Het inspiratiecentrum is een zogenaamde ‘one-stop-shop’ van 1.300 m2. Hier ervaar je een totaalbeleving: grenzeloze inspiratie en werkelijk álle mogelijke keuzes om jouw woondroom te realiseren onder één dak. Van het stucwerk, de raamdecoratie en de vloer, tot het kiezen van sanitair of een dakkapel en veranda. Daarnaast werkt ThuisinBouwen samen met geselecteerde gespecialiseerde partners die adviseren op het gebied van luxe keukens, de aanleg van de tuin, state-of-the-art domotica en de nieuwste high tech gadgets wat betreft alarminstallaties en audio-video, exclusieve openhaarden en zonwering. ThuisinBouwen verzorgt het voor je, dus je bent in één keer klaar. Ook houden zij de totaalplanning voor oplevering in de gaten. Schuift deze op, dan worden alle partners geïnformeerd en opnieuw ingeplant. ThuisinBouwen ontzorgt je volledig.

Van binnen net zo mooi als van buiten

De prachtige villa’s in Waterrijk 4A3 verdienen het om van binnen nét zo mooi te worden als van buiten. Jouw experience begint hier dan ook met een gesprek van ongeveer twee uur met één van hun interior designers. Samen kijken jullie naar jouw woonwensen. Hoe woon en leef je? Wat is jouw dagritme? En wat vind jij het fijnste moment van de dag? Op basis van die informatie maken jullie samen een globaal inrichtingsplan met daarbij een eerste opzet voor een lichtplan. Ook in de verdere inrichting van de woning kan de interior designer een rol spelen. Van het meedenken over een interieurstijl tot een compleet voorstel voor de totale inrichting. Ook hierin geldt: je kunt volledig ontzorgd worden.

ThuisinBouwen

ontzorgt

je volledig