Twee-onder-een-kapvilla's

Waterrijk 4A3

In dit stukje van Waterrijk komen 28 semi-vrijstaande twee-onder-een-kapvilla’s. De villa’s verschillen in woonsfeer, maar hebben allemaal een royale kavel. Een aantal villa’s ligt direct aan het water of kijkt vanaf de voorzijde uit op een bomenlaan met water richting ‘t Breedland.

Twee-onder-een-kapvilla's

Deze royale twee-onder-een-kapvilla's zijn tot in de kleinste details ontworpen. Aan iedere zijde van de woning is de grootst mogelijke aandacht besteed, zodat er geen voor-, achter- of zijkant bestaat. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is de royale kavel waar ze op staan.

Ook aan het ontwerp van de plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De villa's hebben riante woonkamers met openslaande deuren naar de tuin. Aan de voorkant is een ruime leefkeuken. Een aantal villa’s heeft ook aan de eetkamer openslaande deuren of een lichte erker. Hierdoor haal je buiten écht naar binnen.

Dankzij de openslaande deuren en lichte erker haal je buiten écht naar

binnen

Verschillende woonsferen

Met veel zorg en aandacht zijn deze unieke twee-onder-een-kapvilla’s ontworpen. De architect heeft drie verschillende woonsferen gecreeërd: M, L en I. Elk type villa heeft zijn eigen en unieke verschijningen. Allemaal ontworpen coform de rijke uitstraling van Waterrijk. Er zijn stijlvolle landelijke villa’s met rieten kappen en fraaie roedeverdelingen in de ramen, geïnspireerd op Bloemendaalse landhuizen en villa’s. De kappen hebben lage dakgoten en prachtige dakoverstekken, met een houten afwerking. Ook vind je hier klassieke Engelse landhuisvilla’s met bijzondere details, zoals lage dakgoten. Deze klassieke villa's zijn uitgevoerd in een prachtige lichtgele kleur. Verder zijn er enkele moderne future ready villa’s. Deze villa's liggen in het midden van Waterrijk 4A3 en zijn te herkennen aan hun opvallende, witte verschijning met donkere details en grote ramen. Deze villa’s hebben een slaap- en badkamer op de begane grond.

Situatie: locaties twee-onder-een-kapvilla's